Една общност се сблъска и събра почти 1500 британски лири,

...
Една общност се сблъска и събра почти 1500 британски лири,
Коментари Харесай

Съседите изненадват „фантастичния“ шофьор на разносвач на Еври с коледен бонус от 1500 британски лири

Една общественост се сблъска и събра съвсем 1500 английски лири, с цел да покаже признателността си към техния локален снабдител на пратки по Коледа.

Съседи в Whinmoor, Лийдс, се събраха на клубове, с цел да покажат признателността си към водача за доставка Абдул Рамадан. Той доставя пратки на жителите на квартала повече от седем години и е доста обичан от локалните. Абдул е ​​известен с готовността си да отиде „ над и оттатък “, с цел да помогне на клиентите с техните пратки.

Първоначалната цел на хората в региона беше да се поразровят и да съберат коледен бонус от £200 за Абдул. Но те разрушиха задачата си, като събраха над седем пъти тази сума. Щедрият бонус беше показан на особено събитие в локалното главно учебно заведение, като десетки поданици се появиха, с цел да благодарят на Абдул. Парите бяха предадени дружно с карта.

Абдул, който работи за компанията за доставки Evri, сподели пред ITV News: „ Не чаках това. Когато просто правиш това, което правиш, не го правиш Наистина не чакам нищо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР