Една нова елегантна жена се появява напоследък публично като негова

...
Една нова елегантна жена се появява напоследък публично като негова
Коментари Харесай

Това ли е любовницата на Ким Чен Ун?

Една нова елегантна жена се появява в последно време обществено като негова довереница. Става дума за Хьон Сон Уол, певица от женската група„ Моранбон “, за която преди време се е говорело, че е държанка на севернокорейски водач, написа в. „ Таймс “, представен от БНР.

Тя е била до Ким по време на негово посещаване във фабрика, както и на откриването на всеобщи гимнастически игри предходната седмица. 42- годишната Хьон, чийто най-популярен шлагер възпява работничка в текстилна фабрика, е член на Централен комитет на Корейската трудова партия. Тя придружи Ким при визитата му в Китай през януари и в този момент заема управителна позиция в пропагандния уред на партията, показва „ Таймс “.

Вестникът акцентира, че появяването на певицата като политическо лице е доста странна заради известията по-рано тази година, че тя е била екзекутирана поради присъединяване си в нецензурен филм. Таблоидът „ Сън “ доразвива тематиката, като напомня, че по-рано тази година южнокорейският вестник „ Чосон илбо “ е писал, че Хьон и други музикантки в „ Моранбон “ са били разстреляни по заповед на водача, тъй като правели порнофилм. Миналия вторник обаче соло певицата на групата била назначена за заместник-директор на отдела на компартията за агитация и пропаганда, написа „ Сън “, базирайки се на публични източници в Пхенян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР