Една невероятна атракция се завръща за варненци и гостите на

...
Една невероятна атракция се завръща за варненци и гостите на
Коментари Харесай

Тези ефекти ги няма на телефона ти! Докосни реалната магия в Дома на илюзиите във Варна

Една невероятна атракция се завръща за варненци и гостите на морската столица! , който от предходната година притегля феновете на необикновеното и необяснимото, отваря още веднъж порти от началото на март.



Домът на илюзиите ви потапя в света на естествените образни парадокси, които ви трансформират в Алиса в Страната на чудесата, посетител на Джурасик парк или участник в приключенията на Хари Потър.



Буквално на всяка крачка в него има нещо ново и друго, което те кара да не вярваш на очите си. Варненският Дом на илюзиите е единствен в Североизточна България.



Не една, а две разнообразни обърнати стаи, камера на Безкрайността, криви огледала и зашеметяваща игра на покер с четирима клонинги – всичко това основава незабравими облици. И не забравяйте – в Дома на илюзиите снимането е наложително! След това тези фрагменти ви подсигуряват възторг в обществените мрежи.



Тази богата изложба на невероятното може да е и извънредно потребно пособие за учениците. Тя демонстрира по най-забавния метод физични закони, математически ребуси и е идеално средство да се възпламенят децата по науката, а също и по изкуството. Създателите на Дома на илюзиите с възторг посрещат групите от възпитаници, за които визитата там подсигурява доста страст и мемоари за цялостен живот.



Приключение в Дома на илюзиите може да е и подарък за обичан човек.. На място пък ще намерите и магазин с изненадващи пъзели, истински магнити и занимателни сувенири, който можете да отнесете у дома дружно с всички останали ярки мемоари.

Домът на илюзиите се намира в курорта Златни пясъци, против хотел „ Арена мар “. От началото на март работното време е събота и неделя от 11 до 17 часа, а цените са промоционални.

Повече за атракциите и други детайлности можете да научите от страницата на



*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР