Една наситена със събития вечер за Уил Смит завърши с

...
Една наситена със събития вечер за Уил Смит завърши с
Коментари Харесай

Уил Смит: Любовта те кара да правиш луди неща

Една наситена със събития вечер за Уил Смит приключи с приемането на първия му Оскар.

Първо, по време на предаването, откакто водещият Крис Рок направи неприятна смешка за прическата на госпожа Пинкет Смит, господин Смит скочи на сцената и удари Крис Рок в лицето, след което му изкрещя нецензурни думи от мястото си измежду публиката.

По-малко от час по-късно господин Смит завоюва първата си премия Оскар за най-хубав артист за ролята си на Ричард Уилямс, бащата и треньор на тенис звездите Винъс и Серина Уилямс в „ Методър Уилямс “. Този път, когато се качи на сцената, той беше по-скоро насълзен, в сравнение с сърдит и се извини на Академията и сътрудниците си номинирани.

„ Ричард Уилямс е гневен бранител на фамилията си “, сподели в речта си очевидно емоционален Уил Смит. Той показа, че част от работата в Холивуд е да не обръщаш внимание на неуважителните мнения на хората, „ и би трябвало да се усмихваш и да се държиш по този начин, като че ли това е наред “. Той сподели, че е бил подложен на мощен стрес, с цел да „ отбрани “ фамилията си и членовете на актьорския състав и екипа на кино лентата и че се бори с натиска.

„ Изкуството имитира живота. Приличам на лудия татко, тъкмо както назовават Ричард Уилямс, само че любовта те накара да правиш луди неща “, сподели господин Смит. „ Надявам се Академията да ме предложения назад. “

Седейки покрай сцената в Dolby Theatre в неделя вечер, Уил Смит и брачната половинка му Джейда Пинкет Смит бяха обект на смешки на водещите през цялата вечер.

Първо, актрисата Реджина Хол направи смешка, която загатна, че господин и госпожа Смит са в открит брак - те го одобриха умерено, като и двамата се смееха на фрагменти от камерата след шегата.

Очевидно шегата на Крис Рок към този момент им е пристигнала допълнително. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР