Една на всеки шест двойки се сблъсква с проблеми при

...
Една на всеки шест двойки се сблъсква с проблеми при
Коментари Харесай

Как успехът при инвитро зависи от възрастта


Една на всеки шест двойки се сблъсква с проблеми при зачеването на дете. Вече повече от 25 години, центровете за инвитро оплождане в лечебни заведения Acibadem в Турция оказват помощ на двойки от целия свят да осъществен фантазията си за свое бебе.

Възрастта на дамата е главен фактор, който въздейства върху триумфа при инвитро оплождане, показва проф. Бюлент Търаш, началник на Центъра за инвитро оплождане в болница Acibadem Maslak в Истанбул. Преди средата на 30-те успеваемостта е доста висока, само че след 35 години и изключително при дами над 40, тези равнища стартират да понижават. Така както фертилността естествено понижава с възрастта, същото се случва и с равнищата на успеваемост при инвитро оплождане, заради естествения спад както в количеството, по този начин и в качеството на яйцеклетките. Лечението посредством инвитро оплождане е допустимо, до момента в който са налични висококачествени и задоволително на брой яйцеклетки. Поради тази причина се предлага на двойките да не отсрочват прекалено много използването на инвитро. В случай че дадена двойка не желае да има бебе сега, те имат опция да обмислят заледяване на ембриони. По същия метод жена, която към момента не е срещнала своя сътрудник в живота, само че към този момент е в средата на 30-те, може да замрази яйцеклетки. Така ще увеличи опциите си да сбъдне фантазиите си за родителство на по-късен стадий.
Как да повишим възможностите си за триумф при инвитро
И двамата сътрудници би трябвало да водят здравословен метод на живот, с цел да покачат вероятността за сполучлива инвитро процедура, отбелязва проф. Търаш. Действията, които могат да повлияят позитивно на успеваемостта, включват диета, богата на плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, фасул и бобови растения, както и поддържане на здравословно тегло, отбягване на алкохол, опиати и тютюнопушене, и ограничение на напрежението.



Един от най-важните фактори за триумф при инвитро е изборът на клиника за осъществяване на лекуването, защото клиника с висок % на успеваемост може да усили възможностите за зачеване даже в по-напреднала възраст. Успехът на тези клиники се дължи основно на опитни лекари и ембриолози, и съвременни лаборатории, упълномощени от интернационалните организации.

Екзозомна терапия и ПРП са два образеца за новаторски процедури, които имат за цел да подобрят качеството и количеството на яйцеклетките, и също могат да се употребяват за повишение на вероятността за забременяване в по-напреднала възраст.
Инвитро оплождане в чужбина
Много двойки по целия свят се насочват към лекуване на неплодородие в чужбина заради високите цени, нормативни ограничавания, усложнен достъп или ниско качество на услугата в своята страна. Турция е една от най-популярните дестинации за здравен туризъм, а лечебните заведения от веригата Acibadem се открояват като желан снабдител на здравни услуги за задгранични пациенти. Отделението по репродуктивна медицина и неплодородие на Acibadem дава отговор на доста търсене от двойки от целия свят. Вече повече от 25 години Acibadem оказва помощ на двойки да станат родители и всяка година посреща повече от 15 000 фамилии, пристигнали да осъществен своята най-съкровена фантазия.

Acibadem се гордее, че способства за щастието на хиляди двойки да се любуват на насладата от родителството, откакто са имали проблеми със зачеването.
Център за репродуктивна медицина и неплодородие Acibadem
Специализираните умения на екипа в Центъра за репродуктивна медицина и неплодородие Acibadem разрешават сполучливи инвитро процедури, с персонализирано лекуване за двойки, борещи се с проблематично зачеване. Индивидуализираният метод, опитният екип и актуалните технологии покачват успеваемостта на инвитро процедурите в Acibadem. В центъра освен се оферират техники за асистирана редпродукция, само че и се поставят старания за опазване на фертилитета с използване на нови способи и асортимент на здрави ембриони за евентуална бременност посредством предимплантационни генетични проби.
Успеваемост в Acibadem
В Acibadem се гордеем с успеваемостта, която реализираме за нашите паценти, споделя проф. Бюлент Търаш.

Средната успеваемост за зачеване при инвитро е 56.7%.

При дами на възраст 25-35, успеваемостта е 65%.

При дами на 36-40 години е 46.8%.

При дами на възраст 40-43, успеваемостта спада до 25%.

След 43-годишна възраст е към 15%.

*Данни от 8547 дами, минали през Инвитро клиниката на болница Acibadem Maslak.
Пътуване до Acibadem
Болница Acibadem е комфортно ситуирана в сърцето на Турция, в Истанбул. До там се стига елементарно с директни полети от повече от 130 страни и 340 града. Когато медицински проблем постанова пътешестване надалеч от вкъщи, хората постоянно се усещат обезпокоени. Целият личен състав на Acibadem оказва помощ пациентите да не изпитват стрес и да се съсредоточат върху лекуването си, с най-високо равнище на обслужване в дискретна и другарска среда. Персоналът спомага за безпроблемно протичане на престоя, в това число насрочване на срещи с доктор и диагностични проучвания, хотелски резервации, инспекция на застраховка и преводачески услуги.

За спомагателна информация и консултация:

Тел. 02 851 1228





*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР