Една млада майка щастливо прегръща дългоочакваното й бебе. Но в

...
Една млада майка щастливо прегръща дългоочакваното й бебе. Но в
Коментари Харесай

Смениха бебето на майка в родилното, но това бе само началото на страданията ѝ

Една млада майка щастливо прегръща дълго чаканото й бебе. Но в този момент, който би трябвало да бъде благополучен, тя осъзнава, че това не е нейният наследник. И по този начин стартират да тъкат трагични плетеници от събития, написа jenata.blitz.bg.

``
реклама

Така стартира трагичната история на Мърси Казанал и Рич Кушворт, които се срещнаха първо в мисионерско учебно заведение в Далас и се влюбиха един в различен, след което се ожениха. 

Те бяха подготвени да основат семейство и да имат дете, а когато пристигна времето, Казанал се върна в Ел Салвадор, с цел да роди в родината си. Радостното събитие обаче се трансформира в същинска покруса за известно време.

Раждането на Мойсей
Раждането мина добре и на щастливата майка прегърна за първи сина си, а по-късно сестрата взе детето, което родителите решили да нарекат Моисей. Но когато бебето беше докарано назад за хранене. Казанал го прегърна и сърцето й посърнала, когато усети, че това бебе не е нейният наследник. 

За първи път тя видя сина си преди няколко часа – незабавно след раждането,а тогава той бил бледен и с розова кожа, тъй като не незабавно е почнал да диша. „ Лекарите се смееха на думите й и споделиха, няма да търсят друго момче “, споделя огорченият татко, който дружно с родилката не можели да създадат нищо по въпроса.

С тежко сърце се върнали в Далас с непознатото дете.

ДНК проби
Веднага създали ДНК тестване и изчакали резултатите.

В продължение на четири месеца те се грижеха за момчето като собствен наследник, само че ставаше все по-ясно, че детето с по-тъмна кожа и не е техният правоприемник. Но те в никакъв случай не се отнасяли зле с него.

Те непрекъснато изучавали външния му тип, с цел да открият най-малко някои общи черти, пробвайки се да се убедят, че тяхната недоверчивост е ненужна. Но цялата душа на Казанъл отхвърлила бедното момче. Резултатите от ДНК вземат решение въпроса и когато дойдат, те удостоверяват това, което родителите към този момент са знаели. Имало 0% късмет това дете да е тяхно.

Двойката се върна в Ел Салвадор и, о, смут – трябваше да дадат детето, което до неотдавна гледаха като свое. Раздялата била опустошителна за тях. 

Търсене на истината
Двойката разгласява тази вест, като има вяра, че трафиканти са отвлекли детето им и по тази причина се обръщат към полицията. Идеята, че детето им живее някъде без тях и при непознати хора просто ги умъртви.



Въпреки това, болничното заведение продължава да отхвърля опцията за неточност, че децата могат да бъдат заменени при раждането им. Но най-после локалните управляващи се намесиха и стартира следствие. В разследване на това арестували един от лекарите, израждал дамата.

Лекарят - изверг
Лекарят Алехандро Гвидос работил с тайфа трафиканти на хора. Бил задържан и отведен с белезници, само че това не върнало дребното бебе Моисей. С течение на времето обвиняванията против Гвидос отпаднали.

Родителите по всевъзможен метод се пробваха да привлекат публичното внимание: те говореха по малкия екран, молеха хипотетичните причинители да намерят дете им и какво ли още не.

Междувременно в хода на следствието е осъществен ДНК разбор на децата, които са родени в същата болница в деня, в който и Моисей се е появил на бял свят.

Бебето е открито
Всъщност анализът сподели, че едно от момчетата е родното дете на млада двойка.

Но това не беше краят на историята - бяха нужни месеци на юридически борби за документи, преди Казанал и Кушворт да съумеят да получат удостоверение за раждане за Мойсей. Малкият мъж се прибрал вкъщи с същинските си родители съвсем девет месеца след раждането си. „ Колко тъпо е, че мама и баща не виждат по какъв начин бебето им пораства и се развива, а прекарват време в битката за правото да бъдат родители “, споделя двойката през сълзи.

Но в този момент те са извънредно щастливи, прегръщайки бебето си, приемайки поздрави от своите другари, съседи и сътрудници.

Ето за какво някои дами са прави, предпочитайки да раждат вкъщи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР