Една млада жена преживя три атентата в Европа само за

...
Една млада жена преживя три атентата в Европа само за
Коментари Харесай

Жената, която преживя три атентата, преди да навърши 27

Една млада жена претърпя три атентата в Европа единствено за три месеца и остана невредима.

26-годишната австралийка Джулия Монако е блокирана в метрото в Лондон през юни, когато трима мъже с ножове нападнаха минувачи на близкия Лондонски мост. Когато същия месец служител на реда е атакуван край парижката катедрала " Нотр дам ", тя е в храма. За трети път се сблъсква в терора в Барселона, преди дни. Джулия пазари с другари в магазин на същата улица, където белият ван се вряза в пешеходци, умъртви 13 и рани над 100 от тях.

" Не видяхме самия автомобил, само че видяхме тълпата, полицията и хора, които явно преди малко бяха видели нещо извънредно. Изведнъж се оказахме заключени в магазина, хората започнаха да се изнервят ", споделя австралийката.

" В идващите секунди хукнахме към най-задната част на магазина, с цел да спасим живота си. Казаха ни да легнем на пода надалеч от прозорците. Навън имаше към 200 души. Изведнъж всички започнаха да пищят, всички се обръщаха в една и съща посока. "

В същото време, споделя тя, не желая да си отида вкъщи. Искам да остана тук, да не оставям тези хора, които и да са, да победят.

Джулия обича да пътува. Казва, че терорът няма да я откаже от пътешествията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР