Една майка твърди, че напълно случайно лекар е открил рядка

...
Една майка твърди, че напълно случайно лекар е открил рядка
Коментари Харесай

Лекари откриха рядка диагноза на бебе, докато беше още в корема на майка си

Една майка твърди, че изцяло инцидентно доктор е разкрил рядка диагнозата на неродената й щерка.

30-годишната Еби Тидсуел била бременна в 28-та седмица, когато й споделили, че неродената й щерка Роузи има малформация на вена на Гален (VGM).
външна реклама
Рядкото положение, което се появява по време на бременност, води до нарушени връзки сред кръвоносните съдове в мозъка, което визира едно на милион деца, родени в Обединеното кралство всяка година, оповестява „Мирър“.

Еби сподели, че е било „напълно случайно“, че лекарите са разкрили положението.

Според тях признаците варирали доста при всяко дете и те не могли да й кажат какво да чака до момента в който не се роди.

Еби от Северен Уелс каза„ Изпратиха ме за спомагателни ехографи и проучвания в нашата локална болница.  Спомням си един от първите пъти, когато отидохме в болничното заведение за дами в Ливърпул, настаниха ни в стаята и споделиха, че ще има три вероятни изхода.

„ Имаше късмет тя да излезе и да се оправи, втори вид да излезе и да има закъснение в развиването или мозъчно увреждане и много тежки увреждания, и възможност тя въобще да не оцелее.“



Роузи е родена в АГ болница в Ливърпул посредством цезарово сечение.

Когато е на 12 часа, тя е преместена в детската болница Alder Hey за деликатно наблюдаване.

„ Тя се роди постоянна. Мисля, че беше на деветия ден, когато ни споделиха да я заведем у дома. Отидохме в Alder Hey за спомагателни проучвания. Когато Роузи беше на 10 седмици, тя трябваше да направи първата си интервенция, откакто се откри, че положението й оказва напън върху сърцето й и тя навлиза в ранните стадии на сърдечна непълнота.



Операцията беше сполучлива и след нея последва още една като беше на шест месеца.

Роузи към този момент е „щастливо, крепко и умно“ тригодишно дете.

Лекарите са изумени от това какъв брой добре се оправя. Тя няма никакви забавяния в развиването, тя извършва всичко особено за възрастта й. Сърцето й е добре и се надяват [VGM] да се затвори от единствено себе си, тъй като всяка година ЯМР демонстрира, че дефекта става все по-малък.“, споделя майка й.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР