Една майка се разплака при разкриването на пола си, когато

...
Една майка се разплака при разкриването на пола си, когато
Коментари Харесай

`Избухнах в сълзи на партито за разкриване на пола на бебето ми - исках малко момиченце`

Една майка се разплака при разкриването на пола си, когато разбра, че ще има трети наследник - както мечтаеше да имаш щерка „ мини аз “, която да „ обличаш “. Никол Смит и нейният избраник Райън имаха интимно откриване на пола си с няколко близки другари, употребявайки цветни кексчета, когато тя избухна в сълзи, когато разбра, че ще има още едно малко момче.

29-годишната жена е претърпяла седем спонтанни аборта посредством ин витро оплождане, само че признава, че се е надявала да има малко момиченце, което да балансира в семейството, в което са всички момчета. Майката на две деца може да бъде забелязана на фотоси по какъв начин отхапва кексчето с колегата си, преди да разбере, че вътрешността е синя и да избухне в сълзи.

Въпреки че обожава тригодишния си наследник и деветгодишния си доведен наследник, тя си представяше да има момиче, с което да споделя „ рокли, лъкове и прически “, вместо да си „ играе в мръсотията ”. Никол, която работи като управител на случай за ранна намеса с деца с увреждания, споделя, че с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР