Една майка се оказа в ужасяваща надпревара с времето, за

...
Една майка се оказа в ужасяваща надпревара с времето, за
Коментари Харесай

Майка се състезава с времето, за да събере £300K за финансиране на клинично изпитване, което може да спаси живота на 2-годишния син

Една майка се оказа в ужасяваща конкуренция с времето, с цел да събере стотици хиляди паунда, за пробвайте се да спасите живота на нейния дребен наследник, до момента в който той се бори със смъртоносна форма на рак.

Адамас Ясинаускас към този момент е съвсем на три и майка му Егъл споделя, че единствената вяра за него да победи невробластома е клинично изпитване в Рим, където сега е на тест. Това значи, че фамилията на Адамас се оказва в конкуренция с времето, с цел да обезпечи £300 000, нужни за финансиране на евентуално животоспасяващо лекуване.

Младежът от Питърбъро е бил единствено на 14 месеца, когато е бил диагностициран с рак на невробластома в юли 2022 година и от този момент се бори с заболяването. Той трябваше да претърпи пет цикъла химиотерапия и интервенция, в това число 11 часа за премахване на левия му бъбрек, който беше обгърнат с израстък.

„ Той е нашата благословия и той потвърждава това всеки ден “, сподели Егъл пред The. Mirror, защото тя и брачният партньор й Робертас Ясинаускас остават уверени, че той ще с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР