Една майка разказа как се е страхувала, че дъщеря й

...
Една майка разказа как се е страхувала, че дъщеря й
Коментари Харесай

Предупреждение за магарешка кашлица – ужасът на майката, тъй като дъщеря, 14, „се задъхва и устните стават сини“

Една майка описа по какъв начин се е страхувала, че щерка й на 14 ще почине, когато е почнала да „ се задъхва “ и „ устните й посиняваха “, откакто се разболя от магарешка кашлица.

Алана Йейтс, майка на две деца, от Питърли, окръг Дърам, си спомня кошмарното тестване, откакто се разсънва, с цел да откри Ели болна и се усеща „ беззащитен “, защото това е „ най-ужасяващото нещо, през което сме прекосявали “.

Симптомите на магарешката кашлица на Ели започнаха с възпалено гърло, което по-късно се трансформира в кашлица, която не помръдваше и идва, когато страната означи скок в случаите в Обединеното кралство с 1319 през март по отношение на 900 през февруари. 39-годишната майка се надява да увеличи осведомеността, с цел да помогне на другите родители да схванат знаците, за които да внимават, преди да е станало прекомерно късно.

„ Около 4 сутринта се разсъниха и видях, че Ели се задъхва, устните й бяха посинели и си помислих, че ще почине “, сподели Алана пред What'sTheJam. „ Хриптящият звук, който издав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР