ЕДНА МАЙКА предизвика ожесточен дебат, след като заяви, че потенциална

...
ЕДНА МАЙКА предизвика ожесточен дебат, след като заяви, че потенциална
Коментари Харесай

Моята детегледачка живее в общински апартамент – тя има правило за „отпадане на вратата“ и това ме ужасява, но други изобщо не са съгласни

ЕДНА МАЙКА провокира яростен спор, откакто съобщи, че евентуална детегледачка не разрешава на родителите да виждат вътрешността на нейния „ прекрасен “ апартамент.

Анонимният родител се обърна към Mumsnet, с цел да потърси съвет и мнение от други родители, откакто детегледачката на детето й отхвърли да ги пусне в парцела.

Според потребителя на Mumsnet, фамилията преди малко е почнало да употребява някой, който да се грижи за дребното им дете, което също живее в същия квартал.

„ Пазачът е прелестен и образован и живее малко по-надолу по пътя в прекрасен общински апартамент “, написа потребителят на обществените медии в обявата.

Но макар че родителите нямат проблем със самата пазачка, те останаха леко разочаровани и „ изнервени “ след случай, при който дамата разгласи, че има особено предписание – те не могат да влизат в парцела.

След като попитаха за претекстовете зад това, фамилията получиха пояснение, че влизането в жилището ще повлияе отрицателно на детето.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР