Една майка остана с разбито сърце, след като никой“ не

...
Една майка остана с разбито сърце, след като никой“ не
Коментари Харесай

Сърцераздирателна молба на мама, след като никой не се появи на партито за рождения ден на дъщеря й

Една майка остана с разрушено сърце, откакто „ никой “ не се появи на празненството за осмия рожден ден на щерка й, оставяйки дребното дете в сълзи. Тя изясни по какъв начин е поканила шест деца да отпразнуват рождения ден на щерка й с нея на аркадна зала с „ неограничени игри и храна “ – само че се появиха единствено нейният братовчед и още едно дете.

Тя сподели в Reddit: „ Кани бяха изпратени персонално на всеки родител посредством текстово известие и всички те дадоха отговор с „ Ние ще бъдем там! Нямам самообладание! “ Две, единствено две от децата се появиха. Едното беше нейна братовчедка, даже закъсня с 35 минути. " След 45 минути щерка й се приближи до нея, с цел да я попита по кое време би трябвало да дойдат другите й другари, оставяйки майката с „ жаба в гърлото “.

„ Тя пристигна при мен и ме попита дали някой различен се е обаждал или се е появявал “, добави тя. „ Нараняването в очите й, когато й споделих „ не “, ще остане вечно в мозъка ми. Това е главен спомен за нея. Случвало ми се е да пораствам повече пъти, в сравнение с мога да преброя, и тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР