Една майка е получила зелена светлина да превърне замък от

...
Една майка е получила зелена светлина да превърне замък от
Коментари Харесай

Жена купува огромен замък от 15-ти век за £250 000 - след това се прибира вкъщи, за да каже на съпруга си

Една майка е получила зелена светлина да трансформира палат от 15-ти век в изтънчено място за женитба на стойност £12 милиона, откакто в началото го е купила без да каже на брачна половинка си.

Никол Рудър купи Garrion Tower през 2022 година за £250 000, без да каже на никого, откакто й беше изпратена реклама за нея от другар. След като шокът отмина, когато офертата й беше призната, тя трябваше да се изправи и да каже на брачна половинка си, че е купила палат и в този момент желае да го направи още веднъж „ специфичен “ с проекти да го трансформира в място за женитба, откакто получи позволение от Съвета на Ланаркшър.

Тя възнамерява да стартира да го поправя до лятото и счита, че това ще отнеме към 18 месеца. Преди това Никол сподели пред Daily Record: „ Подадох офертата, без да кажа на никого, и бях шокирана, когато ми се обадиха, с цел да кажат, че е моя.

„ Трябваше да се прибера у дома и да кажа на брачна половинка си, че ще купи палат и той не беше доста удовлетворен първоначално. Хората ме мислят за вманиачен, само че разбрах, когато г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР