Една майка беше диагностицирана с рак на яйчниците – това,

...
Една майка беше диагностицирана с рак на яйчниците – това,
Коментари Харесай

Диагнозата „тих убиец“ на майка след страдание от подуване на корема и загуба на апетит

Една майка беше диагностицирана с рак на яйчниците – това, което тя назовава „ тиха “ болест – откакто изпита отичане и загуба на вкус.

Кристина Уилсън, на 71, видя подуването си, когато се опитваше да отслабне за сватбата на сина си, само че вместо това продължи да става „ по-тежка “. Това беше макар загубата на вкус.

Майката на две деца също имаше дребни течове от пикочния мехур, само че в началото отдаде това на възрастта си. В последна сметка обаче Кристина беше откарана в болница, откакто претърпя няколко бъбречни инфекции и след кръвни проби и спомагателни сканирания й беше казано, че има рак на яйчниците.

Кристина, която беше диагностицирана в болница Walsall Manor, сподели: " Почувствах се зле и шокирана. Не знаех нищо за рака на яйчниците – разказват го като най-мълчаливия рак и дамите би трябвало да бъдат подготвени. Следващата мисъл беше синът ми да седи до мен, до момента в който имах диагнозата, приемайки това и знаейки, че би трябвало да направя сватбата на най-малкия си наследник –...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР