Една любовна сага, започнала като романс между двама колеги, продължава

...
Една любовна сага, започнала като романс между двама колеги, продължава
Коментари Харесай

Да рискуваш работата си заради любовта

Една любовна сага, почнала като романс сред двама сътрудници, продължава да вълнува цяла Америка. И то от ден на ден и повече.
 Ейми Робах и Ти Джей Холмс - любовният романс сред сътрудници, който се трансформира в същинска любовна история
Когато нищо не може да спре любовта им

А всичко стартира като романс сред сътрудници

Става дума за Ейми Робах и Ти Джей Холмс, които са телевизионни водещи, само че от 5 декември 2022 година са свалени от ефир, откакто се появиха техни фотоси, на които се вижда, че интимничат. Малко откакто фрагментите бяха оповестени онлайн и двамата изтриха профилите си в Instagram.

Ейми Робах, която през 2010 година се омъжи за артиста Андрю Шу, неотдавна възвърне акаунта си. Оттогава тя и сегашният ѝ обичан, сътрудника ѝ Ти Джей Холмс, са били видяни на 29 декември да се целуват в Маями.

Ти Джей Холмс от своя страна към този момент е подал молба за бракоразвод от брачната половинка си Мерили Фийбиг, с която са имали съвсем 13-годишен брак. Те имат и една щерка - Сабрина (9 г.). Раздялата сред двамата родители обаче е евентуално да бъде финализирана бързо. По думите на адвокатката на Мерили Фийбиг фокусът е върху детето, като задачата е всичко да бъде в негов интерес.

Колкото до професионалното бъдеще на двамата водещи и сътрудници Ейми Робах и Ти Джей Холмс нещата може и да не се решат толкоз бързо.

На 13 януари, петък, се появява репортаж, в който се твърди, че след краткотрайното им премахване те няма да се върнат в предаването си GMA3: What You Need to Know по американската телевизия ABC.

Говорител на ABC обаче декларира пред E! News, че няма нищо правилно в информацията от репортажа. По думите му решение по отношение на ориста на двамата водещи в малкия екран към момента не е взето.
 Ейми Робах, Ти Джей Холмс, Мерили Фийбиг и по какъв начин телевизионният водещ провали 13-годишния си брак
Да си провалиш брака поради забежка с колежка

Свалка, трансформирала се в същинска обич

В записка, изпратена до Ейми Робах и Ти Джей Холмс на 12 декември, президентът на ABC News Ким Годуин споделя, че те ще останат отвън ефир до момента в който завърши вътрешното следствие по случая, написа още E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР