Една легенда празнува юбилей - така определиха от Volkswagen премиерата

...
Една легенда празнува юбилей - така определиха от Volkswagen премиерата
Коментари Харесай

Volkswagen отбеляза юбилея на една икона

Една легенда чества празник - по този начин дефинираха от Volkswagen премиерата на новия Golf GTI Clubsport 45, който излиза на пазара през този месец. Поръчки за модела ще се одобряват от идната седмица, като в Германия специфичният хечбек ще коства 47 790 евро.
Първата версия GTI на VW Golf излиза през 1976 година, като по това време надали някой е предполагал, че тя ще провокира голям възторг на пазара. Компанията възнамерява да създаде единствено 5000 бройки от модела, само че ползата е толкоз огромен, че до наши дни са продадени близо 2,3 млн. бройки от всички генерации на хечбека.


 Volkswagen ID.3 ще трансформира разбирането за електрически автомобили Volkswagen ID.3 ще трансформира разбирането за електрически автомобили
Широко публикуваното разбиране e, че електрическите автомобили са подобаващи и практични на първо място в градски условия. Производителите обаче п...
Сега Volkswagen отбелязва 45-ия рожден ден на своя емблематичен модел с юбилейния GTI Clubsport 45, който разчита на бензинов турбомотор с размер 2,0 литра и мощ 300 к.с. Новата версия се разграничава от общоприетия Golf GTI освен по спомагателните 55 к.с. на мотора, само че и по специфичните настройки. Тя получава и спомагателен режим на придвижване Special, предопределен за каране на писта.
Акцентите във външното оформление на версията Clubsport включват по-големи предни въздушни отвори (осигуряващи по-интензивен поток от пресен въздух към мотора TSI), особено планиран спойлер в задната част на покрива, който подсигурява по-добра обтекаемост и по-голяма аеродинамична сисла на прилепяне, както и настрана създадена спортна изпускателна система.


Clubsport 45 на собствен ред предлага по-богато съоръжение. Външният дизайн впечатлява с изключителното черно лаково покритие на покрива, съчетано с черен спойлер в задната част, напомнящии отдаващи респект на рамкираното в черно задно стъкло на първия Golf GTI.
Пакетът Race, който е неразделна част от юбилейния Golf GTI Clubsport 45 и се предлага извънредно единствено при него, включва 19-цолови алуминиеви джанти Scottsdale с черно гланцово лаково покритие и тънка декоративна линия в Tornado Red по диаметъра. Има още спортна изпускателна система и унищожаване на електронното ограничаване на оптималната скорост (максималната скорост на версията Clubsport е лимитирана до 250 км/ч).


 Хървати се готвят да купят Bugatti Хървати се готвят да купят Bugatti
Германският авто тръст Volkswagen Group се е контракт с хърватския производител на суперколи Rimac за продажбата на марката Bug...
Надписът върху праговете и добавеното към обозначението на модела върху задния похлупак число „ 45 “ ускоряват усещането за изключителности динамичност. Серията Clubsport 45 включва и матрична система IQ.Light на предните LED светлини с алената декоративна лента, която от дълго време се е трансформирала в присъща линия на всички версии на GTI.
Интериорът на юбилейния модел се отличава и с редица други типичен и емблематични за GTI елементи като надписите GTI върху облегалките на първокласните спортни седалки начело. Емблемата с цифрата „ 45 “ върху централната спица (на 6 часа) на собствен ред прибавя присъщ акцент към оформлението на мултифункционалния състезателен волан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР