Една лъжа повторена 100 пъти става истина. Заклеймяването на програмата

...
Една лъжа повторена 100 пъти става истина. Заклеймяването на програмата
Коментари Харесай

Регионалният министър обори БСП за санирането

Една неистина повторена 100 пъти става истина. Заклеймяването на програмата за саниране с манипулативни тези я обрича на неоптимистично продължение. ".

Това съобщи от парламентарната естрада районният министър Николай Нанков по време на дебата на първия избор на съмнение към кабинета " Борисов-3 " във връзка изказванията на Българска социалистическа партия, че санирането е най-голямата корупция.

Нанков напомни по какъв начин жителите са били плашени с взимане на жилищата им.

Относно изказванията за концентрацията на компании, реализатори на публични поръчки, Нанков съобщи, че това било митологема. Той посъветва да не се развива спекулативно тематиката.

Относно голямата разлика в цените за саниране, Нанков съобщи, че цените се образуват на пазарен принцип, какъвто е употребен когато са се строили преди спортни площадки по селата.

Нанков упрекна Българска социалистическа партия, че не са го слушали когато обяснявал за какво има разлика в цените. В някои здания имало 5 пъти повече действия в сравнение с в други здания. В някои се подмени единствено дограми, до момента в който в други - съоръжения, щрангове и други, изясни районният министър./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР