Една креативна и много талантлива майка е решила да се

...
Една креативна и много талантлива майка е решила да се
Коментари Харесай

Майка и дъщеря станаха хит в мрежата, пресъздават тоалети на звездите

Една изобретателна и доста надарена майка е решила да се забавлява дружно с щерка си, като дружно пресъздават тоалети, носени на червен килим от огромни звезди. Аля Чаглар от Турция е надарен художник и майка, а преди време стана доста известна в Инстаграм, а това е  с помощта на артистичните фотоси на своето очарователно малко момиченце Стефани.

Виж още:

Аля обожава това, което прави, тъй като освен се забавляват, само че и по този начин прекарва време с щерка си. Аля пресъздава красиви и артистични костюми, които са били носени от разнообразни звезди, описват от NOVA.  " За да се пресъздаде визията на дадена звезда, са нужни сред 10 и 30 минути, като използваме най-вече пластмаса, хартия, фолио и други материали, които могат да се намерят във всеки един дом ", споделя преди време Аля.

Виж още:

Малката Стефани обича всички визии на звездите, които са пресъздали до момента и не може да избере обичана. За какво мечтае ли? Вероятно не бихте се изненадали - тя желае да бъде дизайнер, тъкмо като майка си. Двете са копирали визии на звезди като Тейлър Суифт, Джей Ло, Карди Би, Никол Кидман и други холивудски звезди.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/seasunstefunny/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР