Една клета майка 13 години не спира да търси изчезналия

...
Една клета майка 13 години не спира да търси изчезналия
Коментари Харесай

Mайка 13 години търси изчезналия си син

Една клета майка 13 години не стопира да търси изчезналия си наследник. Днес 80-годишната Милка Неделчева, дълготраен фелдшер в Спешната помощ в Стара Загора, бе засечена от кореспондент на Флагман.бг в региона на студентските общежития в Бургас и университет „ Проф.д-р Асен Златаров “, написа Флагман.бг.

Морският град бе следващата ѝ спирка. Тя разлепяше брошури със фотография на сина си, описвайки ясно визията му и предлагайки парична премия на хората, които биха ѝ помогнали.

„ В Бургас съм, тъй като той приключи този университет преди 30 години. Дипломира се като химикоинженер, мястото му е познато и считам, че може да се е завърнал тук “, допуска Милка. Тя описа, че преди 13 години Валентин излязъл от фамилната къща на ул. “Екзарх Антим I “ в Стара Загора. Оставил си персоналните си документи и обяснил, че отива да си купи цигари. Така и не се върнал.

Майка му споделя, че преди този момент е изпаднал в тежка меланхолия, която обаче лекувал относително сполучливо.

Полицията го оповестила за национално търсене, викали майка му най-малко 20 пъти да разпознава неидентифицирани трупове, само че нито един от тях не бил на сина ѝ Валентин. Сигурна е, че е жив и странства из страната. Заради това посещава градове, които са свързани със живота му и не губи вяра, че ще го прегърне жив и здрав. След Бургас се насочва към Плевен, защото изчезналият Валентин отбил военната си работа там.

„ Майка ти те търси на всички места, обади ѝ се по телефона или се върни вкъщи “, прикани Милка Неделчев посредством Флагман.бг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР