Една жизнена британска пенсионерка каза, че нейният египетски момче-играчка я

...
Една жизнена британска пенсионерка каза, че нейният египетски момче-играчка я
Коментари Харесай

Брит, на 84, казва, че момчето-играчка, на 37, я е напуснал заради друг пенсионер - и тя иска нов мъж

Една витална английска пенсионерка сподели, че нейният египетски момче-играчка я е напуснал поради друга стара жена - само че тя не разрешава това да я завладее и към този момент има нов мъж, спретнат за Коледа.

Айрис Джоунс, на 84, и Мохамед Ибрахим, на 37, попаднаха в заглавията, откакто двойката се ожениха макар огромната им разлика във възрастта. Те натрапиха графични детайлности от половия си живот на света, преди нещата да се влошат сред двамата.

Така нареченото момче-играчка твърди, че Ирис, над два пъти по-възрастна от него, го е употребила „ за секс “, до момента в който старата жена го упрекна, че е „ себелюбив изедник на пари “. Оттогава тя неведнъж го копаеше и го викаше, защото твърди, че е над връзката им.

Те се срещнаха през 2019 година във Фейсбук в атеистична група и по-малко от година по-късно се снабдиха женен. Сватбата означаваше, че господин Ибрахим от Египет съумя да получи виза, с цел да пристигна и да живее в Обединеното кралство. Връзката им обаче беше белязана от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР