Една жена загина и двама души бяха ранени, след като

...
Една жена загина и двама души бяха ранени, след като
Коментари Харесай

Жена загина и двама бяха ранени, след като 20-метрова елха падна на коледен базар в Белгия

Една жена почина и двама души бяха ранени, откакто 20-метрова елха се сгромоляса върху посетителите на коледен базар в Белгия, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Инцидентът е станал в град Ауденарде, ситуиран на към 50 км западно от Брюксел. Според локалните управляващи дървото е било съборено от мощен ентусиазъм напразно.

Очевидци описват, че на помощ незабавно са се притекли към 20 души, които са вдигнали дървото и са освободили двама от тримата затиснати. На място са пристигнали и спасители, които са извадили и третият човек. Жената с най-тежки пострадвания е умряла малко по-късно в болница.

Белгийската полиция проверява случая.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР