Една жена твърди, че кучето й е било разкъсано до

...
Една жена твърди, че кучето й е било разкъсано до
Коментари Харесай

Жена бясна, след като домашен любимец е бил разкъсан до смърт от куче - и собственикът е получил само предупреждение

Една жена твърди, че кучето й е било раздрано до гибел от американски булдог - и притежателят му е получил единствено предизвестие.

Saffron Bustard сподели, че в този момент е изплашена да напусне личната си къща след гибелта на нейното куче чихуахуа-йорки и осъди съвета на Лисбърн и Каслъри в Северна Ирландия, че не е наложил по-строго наказване за притежателя на друго куче. Тя сподели, че кучето, което беше разказано от съвета като американски булдог, ще получи предизвестие и няколко контролни ограничения. И тя счита, че продължава да съставлява заплаха за други животни и за необятната общност.

„ Правех нормалната си разходка към парк Bell Lane с моите две дребни чихуахуа йорки [на име Пабло и Лола].. И до момента в който се разхождах из парка, забелязах една жена с нейното куче американски бик и то се дърпаше като лудо, можеше да се каже, че беше очевидно нападателно “, сподели тя. „ Можех да я видя по какъв начин се мъчи да задържи кучето. То очевидно искаше да се нахвърли върху нас. Просто подминах и продължих, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР