Една жена сподели сърдечната си болка, след като откри, че

...
Една жена сподели сърдечната си болка, след като откри, че
Коментари Харесай

„Изневеряващият ми съпруг ми даде полово предавана болест – опитвахме се да създадем семейство“

Една жена показа сърдечната си болежка, откакто откри, че брачният партньор й освен й е изневерявал, само че и й е предизвикал полово излъчена болест. Тя изясни по какъв начин тя и брачният партньор й са решили да стартират опити за бебе след пет години брак - само че тя научи, че не е единствената, с която той прави постоянен секс.

В Reddit тя сподели: „ Мислех, че връзката е страхотна. Имахме своите проблеми, само че по този начин е и при всяка двойка и постоянно ги разрешавахме. Бях изцяло с усещането, че имаме мощен, правилен брак.

„ Грешах. Преди месец получих известие със фотография от другар. Те бяха в един бар и бяха забелязали брачна половинка ми с млада жена в скута му. Когато се прибра у дома, аз се изправих пред него и той сподели чист за поредност от афери, които ме накараха да ми се гади. "

Тя откри, че брачният партньор й е търсил чат стаи за дами, преди да ги срещне в хотели за „ нощ на пристрастеност ". Тя добави: „ Той насилствено ми сподели касети, които е направил на себе си и дами в леглото ни, както и известия като „ Имам момиче, само че тя ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР