Една жена след 50-те може да изглежда много по-млада от

...
Една жена след 50-те може да изглежда много по-млада от
Коментари Харесай

5 груби грешки след 50-те, които ни правят да изглеждаме изхабени като „бабки“ (Снимки):

Една жена след 50-те може да наподобява доста по-млада от годините си, стига да не позволява избрани неточности в всекидневието. У нас обаче по-често се случва противоположното, тъй като няма „ просвета на стареене “.

В резултат дамите в зрелост неведнъж наподобяват изхабени и много по-възрастни от годините си. И по този начин, кои детайли от визията вършат една жена „ бабка “, добавяйки спомагателни 10 години към ЕГН-то?

Немарливост

Първият зложелател на младостта са ясно забележимите бръчки. А те се появяват на първо място при тези, които са се отказали от качествена грижа за кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Младежкият външен тип в тези области на тялото изчезва първо.

Лош грим или липса на подобен

 силата на грима

Не се отхвърляйте от козметиката! Сенки, серпантина, тонални кремове – това ще подчертае удобно преимуществата и ще прикрие минусите във външния тип. Само едно конкретизиране – използвайте висококачествена козметика от известни и потвърдени марки.

Неподходяща прическа

По някаква причина нашите дами са на мнение, че косата би трябвало да става все по-къса с напредването на годините. А в действителност добре поддържаният размер на косата ще направи външния тип на дамата внушителен на всяка възраст, без значение от дължината!

Наднормено тегло

Рядко може да кажем на някого „ Отива ти да си цялостен “. Наднорменото тегло състарява – освен това без значение от пола.

 жена в черно

Изцяло в черно

Въпреки че черното наподобява благородно и значително „ избелва “ тена и ръцете, потреблението единствено на черно в избора на дрехи е груба неточност. Най-добрият метод да се подмладите фрапантно е да носите пастелни тонове и цветове.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР