Една жена се чувства разкъсана, след като е открила, че

...
Една жена се чувства разкъсана, след като е открила, че
Коментари Харесай

`Любовницата на съпруга ми винаги взема моята страна в споровете - той стана по-добър мъж`

Една жена се усеща раздрана, откакто е разкрила, че брачният партньор й й е изневерявал в продължение на три години - само че го споделя направи го по-добър човек. 35-годишната се натъкна на известия сред погрешната двойка и прекара 50 часа в четене на всички, с цел да научи колкото може повече за лудориите на лъжливия си брачен партньор.

Но това, което научи, я шокира - както се оказва, любовницата му го учи по какъв начин да бъде по-добър брачен партньор за нея. Тя сподели в Reddit: „ Всичко се промени преди към три години и брачният партньор ми стана моята фантазия.

„ Преди това страдахме доста в брака си. След две тежки бременности и PPD либидото ми понижа и се карахме от самото начало. След четири години мъртва спалня започнахме терапия. Мислех, че оттова идва подобрението.

„ Съпругът ми стартира да ми обръща внимание. В началото се паникьосвах, тъй като всякога, когато ми обръщаше внимание, очакваше секс, само че в този момент имах възприятието, че е виждайки ме като човешко създание за първи път. Беше деликатен и грижлив. Кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР