Eдна жена, самопровъзгласила се за човешката кукла, е похарчила хиляди

...
Eдна жена, самопровъзгласила се за човешката кукла, е похарчила хиляди
Коментари Харесай

Страшно! Появи се нова жива Барби

Eдна жена, самопровъзгласила се за човешката кукла, е похарчила хиляди долари за козметични процедури, с цел да замязя на Барби, написа Dnes.bg.

Офелия Ванити, която е на 30 години и е от Лос Анджелис, има китайски корени, само че харчи 4000 $, с цел да промени клепачите си и да направи чертите си да наподобяват " по-западни ", както на нейния кумир – куклата.

Освен интервенцията на клепачите, звездата от Instagram, която има повече от 70 000 почитатели в мрежата, е претърпяла ринопластика и ежемесечни инжекции с ботокс и филъри, с цел да поддържа неестествената си визия.

" Просто мисля, че Барби е доста емблематична. Определено не се пробвам да бъда расист. Има доста разнообразни кукли Барби, изключително през днешния ден. Те могат да се намерят с друга височина, цвят на кожата и етническа принадлежност, само че постоянно съм била привлечена към най-емблематичния ѝ тип ", споделя Офелия.

" Затова типът ми трябваше да наподобява повече на представител от европеидната раса. Имах потребност от тези интервенции, които се случиха за интервал от шест години. Надявам се, че ще ми дадат повече убеденост ".

Признавайки, че се е борила с проблеми, свързани със самочувствието ѝ, Офелия споделя, че към момента е в развой на възобновяване на увереността си.

" Когато бях в гимназията, имах анорексия. Определено към този момент не съм анорексичка, само че не мисля, че съм се възстановила изцяло, тъй като постоянно ще имам ниско самочувствие във връзка с тялото си. Освен това пострадвам и от телесната дисморфия ", споделя още човешката кукла.

Тя добавя, че постоянните инжекции с ботокс и филърите доста оказват помощ на самочувствието ѝ. Самата Офелия счита, че точно неналичието на самочувствие е причина за мощното ѝ предпочитание да наподобява на човешка кукла.

Източник: Taloto.bg

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР