Една жена разкритикува най-добрата си приятелка, че е дала на

...
Една жена разкритикува най-добрата си приятелка, че е дала на
Коментари Харесай

`Моята приятелка дава на бебето си най-лошото име за всички времена - толкова е глупаво`

Една жена разкритикува най-хубавата си другарка, че е дала на новороденото си име толкоз " неуместно ", че в последна сметка ще бъдат унизени за него. Тя споделя, че бременната й другарка не желае да знае пола на детето си преди раждането му и по тази причина е избрала име както за момче, по този начин и за момиче.

Изборът й на име обаче провокира безпокойствие измежду приятелите й, които има вяра, че детето й ще стане „ за смях “ поради това. В Reddit тя сподели: „ Тя не знае пола на детето си, защото нито брачният партньор й, нито тя желаят да знаят преди раждането. Те имат по един за всеки.

„ Raven за момче и Семейство за момиче. Каквото и да й каже някой, тя няма да помръдне. " След като чула имената, дамата повярвала, че хормоните й замъгляват преценката на приятеля й - само че била шокирана да чуе по какъв начин брачният партньор изцяло подкрепял псевдонимите.

" Те са боядисали бебешката стая и са поръчали хавлии, бебешки куфари и така нататък с букви на основни елементи, като споделиха, че в случай че вземат момиче, ще запазят другите неща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР