Една жена разкри как не е разбрала, че е бременна,

...
Една жена разкри как не е разбрала, че е бременна,
Коментари Харесай

Не разбрах, че съм бременна, докато не видях главата на бебето в тоалетната

Една жена разкри по какъв начин не е схванала, че е бременна, до момента в който не е видяла главата на бебето си да се извисява, до момента в който е била в тоалетната.

23-годишната Клара Фърнис от Харогейт, Северен Йоркшир, не е имала наедряло коремче, имала месечен „ цикъл “ и е приемала хапчета, когато през август предходната година е изпитала осакатяваща болежка в гърба.

Тя считала, че болката е зараза на пикочните пътища или на бъбреците - и нямала визия, че може да е бременна.  

Тя е откарана в болничното заведение, където я помолили да си направи тест за бременност. Но когато отишла до тоалетната, с цел да си вдигне панталона, видяла, че главата на бебето ѝ изскача на открито. Минути по-късно Клара родила на пода.



За благополучие, една година по-късно дъщеричката ѝ Александра, която е изненада, се развива добре.

„ Не мисля, че в миналото ще преживея шокиращата поява на Алекс, само че тя е най-хубавото нещо, което ми се е случвало “.

През август 2023 година Клара работи като стюард на английското мотоциклетно Гран при, на три часа път от вкъщи си. В среднощ тя се разсънва с ужасни болки в гърба.

Клара си спомня: „ В предишното съм имала бъбречни инфекции и си помислих, че това е повода. Не носех със себе си никакви болкоуспокояващи, по тази причина се надявах, че ще мине от единствено себе си. Но това не се случи и не можех да дремя “.

В 3 часа през нощта тогавашният ѝ другар я откарал до у дома. Там тя се пробвала още веднъж да заспи, само че болката се усилила.

На сутринта майката на Клара, 59-годишната Маги, я закарала до отделението за незабавна здравна помощ в регионалната болница в Харогейт, където тя обяснила признаците си на здравна сестра.



Клара споделя: „ В този миг болката в кръста ме връхлетя на мощни талази и аз се свлякох от тъга. „ Медицинската сестра ме попита дали не съм бременна, само че аз отхвърлих. Имах постоянна менструация и бях на хапчета “.

Медицинската сестра взела кръвна и уринна проба от Клара, а по-късно доктор я прегледал. Той заключил, че може да има камъни в жлъчката, и й провел компютърна томография на корема.

Майка ми е работила като ехограф в предишното и изиска първо да си направя тест за бременност, защото сканирането може да навреди на бебето.

„ Знаех, че не съм бременна, само че въпреки всичко се съгласих “.

Клара отишла до тоалетната, само че когато тръгнала да си подвига бельото, се почувствала доста неловко. После погледнала надолу и видяла, че главата на бебето се извисява.

Клара изяснява: „ Изкрещях за помощ и дръпнах спешния кабел. Но лекарите не бяха задоволително бързи. Изведнъж усетих, че би трябвало да натискам, и бебето ми се плъзна в ръцете ми. Бях толкоз уплашена. Един чужд се опита да ме успокои, като ми говореше през вратата “.

Група лекари се притекли на помощ на Клара и откарали бебето ѝ в педиатрията.

Непознати хора в чакалнята се провикнали към Маги: „ Ти си баба! “.

Докато бебето на Клара било преглеждано, претегляно и почиствано, тя била отведена в родилната зала.

Клара споделя: „ Акушерката ми върна бебето и удостовери, че съм родила момиченце. Не можех да допускам какво се случва.

Маги се обажда на бащата на Клара, 54-годишния Крис, който идва следобяд с бебешки такъми. След това Клара съобщила на приятеля си, че е родила дете.

Тя споделя: „ Той беше в подобен потрес, че не можеше да приказва.

След това изпратих известия на най-хубавите ми приятелки и по-голямата ми сестра, които бяха изумени.

На идната заран тогавашният другар на Клара я посещава и двамата кръщават щерка си Александра на името на Алейш Еспаргаро, който печели Гран при през същата година.

Два дни по-късно майката и бебето са изписани. Сестрата на Клара, 24-годишната Мили, отишла да купи бебешки такъми, в това число количка, а фамилията ѝ дало ръчно направени облекла.

Клара споделя: „ Все още не мога да схвана по какъв начин тя се е появила на бял свят. Нямах никакви признаци.

Месеци преди раждането се усещах леко зле и си направих многочислени проби за бременност, само че всички те бяха негативни.

„ И въпреки че бях качила малко килограми, отдадох това на работата си по събития и на това, че ядях повече нездравословна храна “.

Клара прибавя: „ Сега Алекс е най-щастливото и бъбриво бебе. Не бих я сменила за нищо на света. ".

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР