Една жена разказа, че два месеца преди да се омъжи,

...
Една жена разказа, че два месеца преди да се омъжи,
Коментари Харесай

Жена откри ужасяваща истина за годеника си два месеца преди сватбата

Една жена описа, че два месеца преди да се омъжи, за който смяташе, че е любовта на живота й, разкрила, че той не е „ същинският благородник “, за който се е представял.

Когато лорд Бърти Ъндърууд нахлу в живота на Меган Кларк, 27-годишната не търсила любовта, само че неговият сексапил и внимателност дружно с обилните дарове и нощните срещи я завоюваха.

Меган не подозирала, че нейната история на Пепеляшка няма да има благополучен край.

Меган обясни, че двамата се срещнали за първи път, когато Бърти влезнал в бара, в който работела в Обединеното кралство през 2017 година

Месец по-късно - с доста нощни срещи, разходки с колата му Bentley, цветя и дарове от Harrods - тя се преместила в къщата му - триетажен дом на брега на морето.

Коледа наближила и лордът предложил брак със скъп диамантен пръстен.

Меган даже напуснала работата си в бара, с цел да се причисли към собствения бизнес на Бърти за продажба на часовници.

В къщата почнали да се появяват писма, адресирани до други хора и след година и половина Меган почнала да става подозрителна.

Претърсвайки офиса на Бърти, тя разкрила още писма с други имена и по този начин Меган разкрила, че Бърти в действителност е лъжец на име Робърт Мадейски.

Меган схванала, че той е основал голям брой кредитни карти на нейно име, оставяйки я с дълг от към 40 000 $.

И Меган не е единственият човек, станал жертва на измамата на Мадейски, оповестява се, че той мамил и мъже.

Меган изясни, че е „ лековерен човек, до момента в който хората не й дадат причина да не го прави “ и в последна сметка Мадейски беше „ добър в това, което правеше “.

Тя разсъждава: „ Всеки един човек, на който е правил това и с който е имал полови връзки, е бил друг. Няма безусловно никакъв модел в вида, пола или възрастта, което ме кара да мисля, че в никакъв случай не е имало същински усеща. “

Мадейски беше арестуван за несвързани обвинявания в машинация, само че по средата на излежаването на петгодишна присъда той избяга и от този момент се укрива.

„ Без нито едно подозрение в мозъка ми, знам, че той ще направи тъкмо същото нещо на някой различен сега и те ще не помнят изцяло кой е той. Надявам се, че разкриването на лицето му ще докара до намирането му ", споделя Меган.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР