Една жена призна, че е нещастна от факта, че дъщеря

...
Една жена призна, че е нещастна от факта, че дъщеря
Коментари Харесай

`Ревнувам, че дъщеря ми е щастлива с приятеля си - възмущавам се от нея`

Една жена призна, че е " нещастна " от обстоятелството, че щерка й има гадже, като сподели, че се усеща " несигурна " в близост обстановката.

Родителите постоянно желаят най-хубавото за децата си и ще създадат всичко, с цел да обезпечат тяхното благополучие, само че в този случай дамата беше по-скоро смутена, в сравнение с щастлива, когато детето й й сподели, че има връзка. Тя изясни, че е 48-годишна самотна майка с 23-годишна щерка и когато щерка й откри мъж, с който желае да бъде, който е на 25, сподели, че е тъжна от обстановката, тъй като това значи тя ще „ прекарва повече време надалеч “ от нея.

Писейки на Скъпата Дейдре за съвет, тя призна, че се усеща „ засрамена “ от реакцията си и няма нищо срещу колегата на щерка си, описвайки го като „ прелестен “. „ За мой позор, бях обзета от ревнивост и в действителност разстроих щерка си с егоистичната си реакция “, написа тя, като сподели, че „ обича “ щерка си и желае да преодолее своята „ неустановеност “. Тя също по този начин изясни, че желае щерка й да бъде „ щастлива и здрава “ и не желае да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР