Една жена постоянно сърбеше и се чувстваше като мравки, от

...
Една жена постоянно сърбеше и се чувстваше като мравки, от
Коментари Харесай

Странен симптом на сърбеж при младоженеца, който „се чувстваше като мравки по кожата“ преди опустошителната диагноза

Една жена непрекъснато сърбеше и се усещаше като „ мравки, от които не можеш да се отървеш “, преди да й бъде диагностицирано рядко чернодробно заболяване.

Фло Мофат-Чарлз стартира да се усеща зле два месеца откакто се омъжи за брачна половинка си Джош. Младоженката стартира да страда от мощна отмалялост, гадене и продължителен сърбеж по ръцете и краката. Тя имаше месеци на проби, преди двойката да реши да анулира своя " желан " меден месец в Южна Америка - губейки депозита си от £1500.

Фло, на 29 години, в последна сметка беше диагностицирана с примитивен склерозиращ холангит - рядко чернодробно заболяване, което няма лек. Освен това тя беше диагностицирана с автоимунен хепатит – инфектиране на черния дроб, което поражда, когато имунната система повреди здравите кафези.

Сега, като приема 13 медикаменти дневно, с цел да ръководи признаците си, тя би трябвало да слага компреси с лед на краката си за облекчение на сърбежа. Набирането на средства от Кендал, Камбрия, сподели: „ От известно време беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР