Една жена почина, а друга е тежко ранена след като

...
Една жена почина, а друга е тежко ранена след като
Коментари Харесай

Микробус помете две велосипедистки край Пазарджик, едната почина

Една жена умря, а друга е тежко ранена откакто са били блъснати от микробус на пътя сред пазарджишките села Бошуля и Карабунар, по който се движили с колела, оповестиха от полицията.

73-годишната Р.П. от София и 69-годишната й другарка И.С. от Септември са карали велосипедите си по посока на придвижването. Настига ги микробус " Фолксваген ", зад кормилото на който е бил 74-годишният Димитър П. от септемврийското село Долно Вършило. Бусът блъска на скорост откъм гърба велосипедите с двете дами и ги изхвърля от пътното платно. По-възрастната жена от София умира от тежките контузии, а приятелката й е настанена в болничното заведение в Пазарджик с голям брой фрактури и пострадвания. Няма заплаха за живота й, оповестиха от здравното заведение.

Водъчът на микробуса не е съумял да даде задоволително пояснение за тежкия пътен случай, провокиран от него. Той е тестван с механически средства, като пробите му за приложимост на алкохол и опиати са негативни.

При друга злополука, станала в събота на пътя сред Пещера и Пазарджик, лидерът на лек автомобил " Пежо " е тежко ранен, откакто пред колата му изскочили безпризорни коне. За да избегне удара с тях водачът навил кормилото на колата, която изхвърчала от пътното платно в канавката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР