Една жена отвърна на удара, след като беше критикувана, че

...
Една жена отвърна на удара, след като беше критикувана, че
Коментари Харесай

Мама отвръща на удара на троловете, които наричат ​​масивното бетонно разширение на къща за £1,4 милиона „chavvy“

Една жена отвърна на удара, откакто беше подложена на критика, че е трансформирала своя „ хубав дом от 1930 година “ в парцел „ chav “ за £1,4 милиона.

Майка на две деца Луси Пек упрекна троловете, че имат „ печален живот “, откакто описаха фамилния й дом в Кент като „ непоносим “ и „ противен “ след трагичния му ремонт. 43-годишната жена и нейният брачен партньор нарекоха дома си „ Пекингамския замък “, като парцелът стана вирусен, откакто беше показан на уебсайт за градоустройствено обмисляне в обществените медии.

Традиционният му тип беше сменен с двоен етажно задно уголемение и внушителна двуетажна остъклена веранда с огромна алея, до момента в който двойката добави и открит плувен басейн и голям троен гараж.

Архитектите го описаха като „ огромен, лек, актуален дом “ само че критиците не се сдържаха, когато видяха, че фотосите преди и след бяха оповестени в X, по-рано прочут като Twitter. Г-жа Пек споделя, че не се тормози от рецензиите и сподели, че не я интересува какво споделят хората, добавяйки, че семейств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР