Една жена от Габрово решава сама да се разкраси, като

...
Една жена от Габрово решава сама да се разкраси, като
Коментари Харесай

Ваня от Габрово сама си сложи хиалурон в устните и заприлича на... ВИДЕО

Една жена от Габрово взема решение сама да се разкраси, като инжектира хиалурон в устните си. Тя безусловно взриви интернет, като снима по какъв начин сама слага хиалурон на лицето си.

Ваня от Габрово, на 33 години. Майка, по специалност - коафьор и певица. „ По принцип съм с дребни устни и си мечтаех за по-пухкави”, споделя тя.

Не харесва устните си и се взема решение да отиде при доктор, еластичен хирург, който да я разкраси. Първият филър в устните обаче е с временен резултат. „ Отидох за втора процедура след месец и ми сложиха материал, който е по-твърд - за бръчки”, добавя Ваня.

Скоро по-късно отива отново, когато устните от пухкави и плътни, се смаляват. Филърът постоянно слага кожен лекар или хирург.

Смелост или безразсъдна постъпка - Ваня си купува сама хиалуронова киселина. И отново сама инжектира филъра със спринцовка.

„ Като цена излиза 3 пъти по-евтино. Занапред ще бъде по този начин - сама ще си го закупувам и слагам, няма нещо фрапантно, добре съм се справила - ще си го инжектирам сама”, безапелационна е тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР