Една жена остана с разбито сърце, след като любовта на

...
Една жена остана с разбито сърце, след като любовта на
Коментари Харесай

`Приятелят ми ме заряза на Свети Валентин, защото ядох твърде много на вечеря`

Една жена остана с разрушено сърце, откакто „ любовта на живота й “ се раздели с нея на Свети Валентин, тъй като и тя яде доста на сантименталното им хранене. 27-годишната се срещаше с към този момент някогашния си другар в продължение на седем месеца, преди той да „ разбие сърцето й на части “ малко откакто тя го почерпи с вечеря в обичаната им стекхаус.

Тя изясни по какъв начин е желала да почерпи приятеля си с „ изискана храна “, преди да се върне в къщата си за десерт и питиета – само че в последна сметка той я остави на място, откакто видя какъв брой яде в ресторанта.

В Reddit тя сподели: „ Аз съм нещо като фасул - 5'9 “ и ми е мъчно да подкрепям тежестта си най-малко 125 паунда (минимумът за моя растеж, с цел да не съм с поднормено тегло). Няма нищо неприятно от здравна позиция при мен, просто имам в действителност бърз метаболизъм и би трябвало да внимавам да хапвам задоволително.

„ Приятелят ми също е доста слаб, 6 фута и към 145 паунда, само че няма огромен вкус. Така че постоянно е било малко смешка, че би трябвало да хапвам повече (и по-че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР