Една жена остана да се чуди дали някога отново може

...
Една жена остана да се чуди дали някога отново може
Коментари Харесай

Унизена майка объркана, когато пощальонът се усмихва, докато предава колета - след това вижда етикет

Една жена остана да се чуди дали в миналото още веднъж може да огледа пощальона си в очите, откакто на вратата й пристигна нахална поръчка.

Мама Клои Литгоу получи сигнал на телефона си, че идва доставка, когато тя сподели, че е видяла водача да върви по пътеката и да се усмихва на себе си. Докато се подписваше за пакета, тя се почувства неловко, защото пратката й не беше в дискретната опаковка, която й беше обещана.

На Клои беше дадено, че нейната онлайн поръчка ще пристигна в дискретна опаковка, само че тя остана зашеметена когато името на новата й секс играчка с рейтинг X беше отпечатано начело на колета й - неловко. " Бях блестящо червен и просто затворих вратата - почувствах се толкоз неловко ", сподели 24-годишният мъж.

Клои поръча играчката за възрастни на стойност £15 от Amazon още през 2020 година, като детайлностите за доставка на продукта дават обещание да трансфорат дискретността в „ главно внимание “. Майката поръчала продукта, откакто бил предложен от другари, решавайки да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР