Edna жена никога не може да бъде само домакиня, само

...
Edna жена никога не може да бъде само домакиня, само
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън в нова светлина: пие бира, играе футбол на токчета и се включва във въоръжените сили

Edna жена в никакъв случай не може да бъде единствено стопанка, единствено майка или единствено кралска персона. Като представителки на нежния пол сме усвоили изкуството да балансираме другите сили вътре в себе си, да бъдем по едно и също време нежни и мощни, буйни и търпеливи, женствени и целеустремени.

Кейт Мидълтън за следващ път демонстрира, че с изключение на кралска персона тя е и естествен човек като всички останали, чийто ползи надалеч не се изчерпват единствено с разхождане на дизайнерски рокли на събития.

Натовареният график на херцога и херцогинята на Кеймбридж при визитата им на Кеймбриджшир преди броени дни приключи с панаира по случай празника на града. Там кралската двойка не пропусна опция да се позабавлява. След футболно предизвикателство, в което Кейт се оправи безупречно, въпреки и на обувки на висок ток, те се разходиха около сергиите, почерпиха се с шоколад и специфична бира, приготвена особено за платинения празник на кралица Елизабет Втора.

Това не е първият път, в който херцогинята демонстрира забележителни физически умения на токчета – преди този момент с елегантна визия е играла и волейбол, крикет и хокей на трева.

Разгледайте фотоси от визитата им тук:
 Кейт Мидълтън и принц Уилям в Кеймбриджшир  Кейт Мидълтън и принц Уилям в Кеймбриджшир  Кейт Мидълтън и принц Уилям в Кеймбриджшир  Кейт Мидълтън и принц Уилям в Кеймбриджшир
По случай Деня на въоръжените сили сили – 25 юни, Кейт Мидълтън разгласява любопитни фрагменти със своите почитатели, а описанието гласи:

„ Днес, в Деня на въоръжените сили, Уилям и аз бихме желали да отдадем респект на смелите мъже и дами в предишното и сегашното от нашите въоръжени сили – по суша, въздух и море, тук във Англия и по целия свят. Благодарим ви за всичко, което вие и вашите фамилии сте пожертвали, с цел да ни защитавате.

Миналата година за мен беше чест да прекарам време с представители на английската войска, с цел да видя по какъв начин организират образованията си. Беше прелестно да видя от първа ръка значимите и виновните функции, в които военните влизат всеки ден, с цел да защитят всички, и с неспокойствие чакам да схвана повече за кралските военноморски сили по време на актуалното образование. “

На първата фотография Кейт инспектира част от военно съоръжение, облечена от главата до петите във военна униформа. След няколко слайда я виждаме и с каска във боен контейнер.

„ Камуфлажът отива на херцогинята “ и „ Тази фотография демонстрира какво значи да бъдеш същинска кралска персона “, гласят част от мненията под формалния пост.
 ТЕСТ: Кейт Мидълтън или Меган Маркъл - на коя херцогиня приличаш?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР