Edna жена, която не спира да се усмихва дори и

...
Edna жена, която не спира да се усмихва дори и
Коментари Харесай

Хилда Казасян: „Трябва да си щастлив, за да можеш да предизвикаш щастие“

Edna жена, която не стопира да се усмихва даже и когато й е мъчно. Пред Деси Банова-Плевнелиева прелестната Хилда Казасян описа по какъв начин сама се е справила с бебе на ръце, кои рани по този начин и не е съумяла да излекува, по какъв начин татко й за нея още е жив и по какъв начин не може да живее без музиката.

„ Ако се занимавах с нещо друго с изключение на музика, щях да съм най-нещастният човек на света. “

Майка ѝ – Надежда, е певица и актриса, а татко ѝ е великият джаз музикант, диригент, композитор, аранжор и пианист Вили Казасян. Орисана е да израсне с музика и да я носи в сърцето си през целия си живот – приспивана е с Франк Синатра и Ела Фицджералд.

„ Вкъщи или се правеше музика, или се репетираше музика, или се слушаше музика. “
 ТЕСТ: Коя ария разказва любовния ти живот?
По нейни думи генът на гения се предава най-силно през потомство. За това е доказателство щерка ѝ Надежда – най-голямото ѝ богатство и ентусиазъм през днешния ден.

Вярва, че към този момент ѝ е преподала значимите житейски уроци, които би трябвало да научи. Според нея „ урок, котел с думи “ не може да остави диря в едно дете по този начин, както образецът за подражателство – това е мъдрост, която научава от татко си, а от майка си наследява усета към красивото и положителния усет.

Целия диалог за рубриката „ Тук и в този момент “ гледайте във видеото горе.
 5 изречения за повече благополучие всеки ден  5 изречения за повече благополучие всеки ден  5 изречения за повече благополучие всеки ден  5 изречения за повече благополучие всеки ден
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР