Една жена категорично отказва да се грижи за доведената си

...
Една жена категорично отказва да се грижи за доведената си
Коментари Харесай

`Помогнах на доведената си дъщеря през първата й менструация - майка й ме мрази за това`

Една жена изрично отхвърля да се грижи за доведената си щерка сама, откакто беше наказана, че й е помогнала през първата й менструация. Тя изясни по какъв начин нейната 11-годишна доведена щерка е почнала менструацията си, когато тя е била единственият възрастен в близост, който се е справял с това. Но вместо да й благодари, че е помогнала на щерка й, майката на момичето я осъди, че е „ откраднала “ специфичния им миг майка-дъщеря.

Тя сподели в Reddit: „ Тя живее с майка си през седмицата и прекарва уикендите с нас. Баща й обаче от време на време би трябвало да работи в събота и аз се грижа за нея сама. Миналия уикенд тя получи първата си менструация, до момента в който беше на открито с мен, тъй че й помогнах и й обясних по какъв начин работят нещата и по този начин нататък. "

Въпреки това, по-късно тя научи, че биологичната й майка е " бесна " - и се обадила по телефона на някогашния си сътрудник, с цел да го „ подслуша “ за това. Тя добави: „ [Тя беше ядосана] Не й се обадих незабавно, тъй като тя щеше да вземе щерка си, тъй като като майка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР