Една жена живее в най-призрачния дом в света“ – пълен

...
Една жена живее в най-призрачния дом в света“ – пълен
Коментари Харесай

`Живея в най-призрачния дом в света с прокълнати кукли, ковчези и зъби на деца`

Една жена живее в „ най-призрачния дом в света “ – цялостен с населявани от духове исторически артефакти – в това число „ прокълнати “ кукли, остарели надгробни монументи и детски ковчези. Беки-Ан Галентайн, на 33 години, е израснала, живеейки над антикварен магазин на родители търговци на антики.

Това й даде усет към исторически предмети, само че беше привлечена от по-зловещата страна на нещата - в това число страховитата остарели фотоси и ковчези. През последните 10 години Беки-Ан е събрала стотици „ населявани от духове “ предмети, които е употребила, с цел да украси целия си дом.

Те включват „ прокълнати “ кукли и даже торба с детски зъби. Самият дом е историческа къща от 1900 година - където тя живее с сътрудник и различен фен на паранормалните феномени, Джош Роусън, 32. Хората изпращат на Беки-Ан своите предмети, когато се опасяват да ги държат в домовете си.

Беки-Ан е упрекната от други, че е „ обезпокоена и захласната от гибелта “, само че просто вижда себе си като „ страж на истории “ и „ страж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР