Една жена е арестувана, след като 20-годишен мъж бе намушкан

...
Една жена е арестувана, след като 20-годишен мъж бе намушкан
Коментари Харесай

Брутално убийство потресе Англия!

Една жена е задържана, откакто 20-годишен мъж бе намушкан " поради чифт скъпи обувки ". Ахсанула Науазай бе открит в кръв на средата на път в Лондон Колни, село в Хартфордшър, в сряда. На мъжа са нанесени няколко рани с нож и по-късно е влезнал в болница, където бил разгласен за мъртъв, написа в. " Метро ".

``
реклама

Съседите на Ахсанула декларирали, че е бил погубен, до момента в който вървял по пътя, поради скъпите обувки, които носел. Когато натрупа му бил открит, обувките на мъжа билу откраднати и той бил необут.Съседите на Ахсанула декларирали, че е бил погубен, до момента в който вървял по пътя, поради скъпите обувки, които носел. Когато натрупа му бил открит, обувките на мъжа билу откраднати и той бил необут, съобщи Блиц.

Загиналият отивал към Хартфордшърот от вкъщи си в Уолтъмстоу, източен Лондон. Полицията разкри, че 30-годишна жена от селото е задържана и обвинена в убийството на мъжа.

В изказване фамилията на Ашанула съобщи: " Той беше благополучен човек, прелестно дете и доста обичан член на фамилията. Усмивката в никакъв случай не слизаше от лицето му ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР