Една жена беше убита при стрелба във Венецуела, открита в

...
Една жена беше убита при стрелба във Венецуела, открита в
Коментари Харесай

Референдумът във Венецуела беше окървавен

Една жена беше убита при пукотевица във Венецуела, открита в изборна секция по време на провелия се референдум в южноамериканската страна, заяви Би Би Си.

Други трима бяха ранени при стрелбата в столицата Каракас. Жертвата е на 61 години. Народното допитване беше проведено от опозицията.

Тя твърди, че нападателите са от въоръжена формация, близка до кабинета на президента Николас Мадуро, който през последните месеци бе подложен на остри рецензии.

Държавният глава дефинира референдума като противозаконен. Повече от седем милиона венецуелски жители взеха присъединяване в него. Той бе призован поради проектите на ръководещите да трансформират конституцията на страната.

Мъже на мотоциклети са разкрили огън в изборна секция съгласно очевидци. Венецуела е в рецесия. От месец април до този моменти при конфликти бяха убити над 100 души.

Наблюдатели на референдума във Венецуела показаха, че близо 98% от взелите присъединяване са дали своят вот срещу проектите на Николас Мадуро да промени конституцията в страната.

Опозицията упреква ръководещите в потреблението на несъразмерна мощ против стачкуващите, както и политически злоупотреби по високите етажи на властта.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР