Една история за това какво е да помагаш и след

...
Една история за това какво е да помагаш и след
Коментари Харесай

Дъщеря на починал от К-19 професор носи храна на медиците в болница "Св.Анна"

Една история за това какво е да помагаш и след тежката загуба на непосредствен човек. Дъщеря на умрял от К-19 пациент в столичната болница „ Света Анна " всеки ден, дружно с други хора, носи топъл обяд на медиците в лечебното заведение, предава Нова тв.

В петък Светла Паркър губи татко си - проф. Кирил Карагьозов. Той почива в болничното заведение след утежняване на положението му. Споделя, че в никакъв случай не е виждала такава безнадежност - и измежду лекари, и измежду пациенти. И самата тя взема решение да даде вяра, намира сили да оказва помощ като носи храна на медиците.

„ Той беше много деен човек. Играеше футбол и плуваше всяка седмица. Влоши се за часови и умря. Хората се грижеха добре за него, имаше и усъвършенстване, само че не съумя да се пребори. Лекуваше се една седмица у дома, след това го одобриха в болничното заведение, където стартира да се усъвършенства. След това внезапно се утежни “, споделя Паркър.

„ Вирусът е подобен. Няма изясненост, по кое време си добре и по кое време се влошаваш. Става дума за война. Има доста хора, които губят борбата, а възрастта няма значение “, прибавя тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР