Една история, достойна за коледните празници. Сервитьорка в ресторант в

...
Една история, достойна за коледните празници. Сервитьорка в ресторант в
Коментари Харесай

Сервитьорка не можа да повярва, като видя калко бакшиш са ѝ оставили

Една история, почтена за коледните празници. Сервитьорка в ресторант в Ню Джърси получи 1200 $ бакшиш в навечерието на Рождество.

Тази необикновена благотворителност провокира сълзи от наслада в очите на самотната майка на две деца.

Един нормален работен ден за Аджелика Алисеа приключва със сълзи от наслада. Два часа след началото на промяната й, тя обслужва група от 12 души.

„ Накрая им дадох сметката, те ми дадоха парите, само че бяха доста. Казах им - чакайте малко”, споделя Анджелика

Първоначално дамата взема решение, че клиентите са създали неточност. „ Казах на момчето, което ми даде парите, че са ми дали прекалено много. А той ми отговори - не, това е за вас. Весела Коледа”, добавя тя.

Бакшишът от 1200 $ оставя сервитьорката без думи. Моментът е запечатан на видео, оповестено в обществените мрежи. Алисия, която работи от 3 години в заведението призна, че с парите ще може да си разреши да купи дарове на двете си дъщери.

Всяка година преди Коледа, богати хора в Съединените щати се провеждат и оставят огромни бакшиши на дами и мъже в потребност.

Един от мъжете от групата, оставила великодушния бакшиш прикани в Twitter приятелите си да последват образеца му и да оказват помощ на някой нуждаещ се на Коледа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР