Една истинска лечебна бомба – сиропът от чесън, който е

...
Една истинска лечебна бомба – сиропът от чесън, който е
Коментари Харесай

Сиропът от чесън – 10 пъти по-ефективен от пеницилина

Една същинска лечебна бомба – сиропът от чесън, който е 10 пъти по-ефективен от пеницилина, е наличен за всички и е доста елементарен за подготвяне вкъщи от най-обикновени съставки. Ефективността на сиропа се изяснява с мощните му съставки – чесън, мед и ябълков оцет. Това национално лекарство ще размени доста скъпи лекарства.

Всяка от съставките на този сироп има своето неповторимо деяние и изгоди за здравето, само че смесването им ускорява резултата им няколко пъти!

Сиропът от чесън укрепва имунната система, понижава кръвното налягане и равнището на “лошия ” холестерол в организма. В същото време, сиропът от чесън ви защищава от настинки и инфекциозни болести, ще помогне за понижаване на признаците на артрит и подагра.

Фитонутриентите в ябълковия оцет предотвратяват рак и крампи в краката.

Необходими съставки:

– 8 скилидки чесън (обелени и леко смачкани)

– 200 гр. мед

– 200 мл. ябълков оцет

Начин на подготвяне:

1. Всичко, което би трябвало да извършите, е да добавите мед и ябълков оцет към чесъна.

2. Разбъркайте сместа при оптималната скорост на пасатора за 15 секунди.

3. Изсипете сместа в стъклен буркан, затворете херметически и оставете в хладилника в продължение на 5 дни. След това време тинктурата на чесъна е подготвена. Разбърквайте тинктурата всеки ден.

Дозировка:

Добавете 2 ч.л. от сиропа в чаша вода и пийте незабавно след пробуждане, на празен корем.

Броят на хората, които стартират да имат вяра и употребяват обичайна медицина, пораства всеки ден. Най-вече, тъй като тези средства, като предписание, нямат странични резултати.

Този сироп от чесън, който е 10 пъти по-ефективен от пеницилина, може даже да защищити от рак. Не се изискват специфични или скъпи съставки.

Сиропът от чесън има антибактериално, антивирусно и противогъбично деяние, успокоява мощната кашлица, разтваря камъните в бъбреците и е мощен натурален антибиотик.

Ценете здравето си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР