Една хубава победа, успяхме да отбележим доста голове, а и

...
Една хубава победа, успяхме да отбележим доста голове, а и
Коментари Харесай

Тунчев: Всеки искаше да вкара, хубава победа

„ Една хубава победа, успяхме да отбележим много голове, а и пропуснахме. “

Думите са на треньора Александър Тунчев след безапелационната победа на водения от него отбор на Арда с 4:0 над Ботев (Враца) в Кърджали.

„ Не беше елементарно първоначално. Някак си леко дадохме самодейността на Ботев, може би, до втория гол. След него напълно контролирахме целия мач. Не ми хареса, че при 4:0 започнахме да демонстрираме нарцисизъм и лакомство за гол. Всеки искаше да вкара гол. Трябваше групово да го създадем и може би щяхме да отбележим още голове “, уточни той.

„ Говорихме много преди мача, че през миналия сезон загубихме много точки от Ботев Враца и, че би трябвало да подготвим съществено, в случай че желаеме да го спечелим. Казах го и вътре за отговорността. Успяхме да победим по този метод. Може да се каже, че това е един от положителните мачове. Имало е и други, в които сме играли добре, само че не сме успявали да отбележим голове “, разяснява Тунчев, след което приказва за Станислав Иванов, който беше спряган за трансфер в ЦСКА. 

„ По никакъв метод в подготвителния развой не си е проличало. Мисля, че Станислав Иванов схваща защо става въпрос. Имало е питане единствено и е напълно стимулиран върху Арда. “

„ Умар Сако стана татко за повторно. Използвам опцията да му благопожелавам. Честитя и първия образователен ден на всички възпитаници. Когато си свършиш работата и ние сме хора и би трябвало да почиваме. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР