Една голяма вълна от българи се връщат от чужбина в

...
Една голяма вълна от българи се връщат от чужбина в
Коментари Харесай

Вълна от българи се връщат от чужбина през последните години

Една огромна вълна от българи се връщат от чужбина в България през последните години. Николай Балуров е публицист, които е живял във Англия, където се дами за българка – Теди. В студиото на NOVA те гостуват с четиримесечния си наследник Константин.

Теодора е живяла 10 години във Англия, а Николай 7. Двамата вземат решение да се върнат най-много, с цел да се роди детето им в България.

„ Има нещо доста сантиментално в това да си кажем да се завърнеш в бащината си къща ”, споделя Николай.

„ Аз доста имам вяра в това, че има смисъл да си дойдем у дома ”, прибавя той.

„ Не сме живели зле в Лондон. Лондон на мен постоянно ми е харесва като град, той е един голям град с доста благоприятни условия. Просто, когато разбрахме, че чакаме бебе взехме главно решение да се приберем в България. Искахме нашето дете да пораства в България, да пораства със фамилията, с бабите и дядовците ”, споделя Теодора.

В Лондон тя е работила за огромна компания, която дистрибутира първокласни платове в целия свят.

„ Като че ли самият Лондон като град и столица на една от най-проспериращите страни в Европа, не е доста приспособен за бебета ”, споделя Николай и прибавя, че английската столица е шумна, забързана и мръсна.

Те споделят, че не са се страхували по отношение на това какво ще се случи, когато се върнат в България. Вместо това младото семейство е въодушевено.

Те описват, че Brexit е провокирал доста терзания измежду българската общественост в кралството.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР