Една голяма сделка в родния футбол е на финалната права

...
Една голяма сделка в родния футбол е на финалната права
Коментари Харесай

Левски и Лудогорец са се разбрали за Сундберг?

Една огромна договорка в родния футбол е на финалната права - Левски ще продаде Ноа Сонко Сундберг на Лудогорец!

Вестник " Мач Телеграф " написа в днешния си брой, че двата клуба са изгладили огромните си финансови разлики към цената на гамбиеца и се чака доникъде на седмицата договорката да бъде финализирана.

Левски и Лудогорец водят договаряния за бранителя от към 10 дни, а в началото " сините " бяха твърдо срещу да продадат новия си капитан в Разград, тъй като офертата на " орлите " им се видя дребна.

От " Герена " разкриха, че след дълги договаряния в касата на клуба ще влязат над 500 000 евро за Сонко. Това си е трансферен удар за " сините ", тъй като договорът на играча изтича в края на сезона, а той ясно е декларирал пред шефовете, че няма желание да го възобновява. С други думи в този момент Левски ще получи солидна сума от продажбата на Сундберг, а другата алтернатива беше той да напусне " Герена " като свободен сътрудник в края на сезона.

27-годишният бранител не игра за Левски против Ботев Пловдив в събота. Той остана на пейката при успеха с 3:1 на “Колежа ”.

След мача старши треньорът на Левски Николай Костов разгласи по тематиката: „ Сундберг е с хронична контузия и не е възобновен ". Истината обаче е, че Сундберг не е взел присъединяване в мача точно поради идния му трансфер в Лудогорец.

Най-вероятно Левски няма да притегля заместител на Сонко, тъй като Костов не употребява скица с трима централни бранители, а все още, в случай че изключим Сундберг, на " Герена " разполагат с трима качествени бранители - Хосе Кордоба, Ван дер Каап и Кристиан Димитров.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР