Една година след като се разведоха официално в съда, Радина

...
Една година след като се разведоха официално в съда, Радина
Коментари Харесай

Победи рака, после преглътна изневяра, но днес отново е щастлива

Една година откакто се разведоха публично в съда, Радина Червенова и Коко Каменаров още веднъж са влюбени като възпитаници. Бившата новинарка е съумяла да преглътне изцяло огорчението си и по нищо не проличава, че не се усеща щастлива в фамилен проект, щом на светско събитие, състояло се преди дни в двореца " Врана " в София, се появи ръка за ръка с Каменаров.

Радина не бягаше от интимности с мъжа си, който не се посвени да я погали и целуне пред очите на натрупалите се елит персони, а двамата очевидно не заплащат " налог публично мнение ", макар че още веднъж станаха обект на пиперливи мнения. Припомняме, че повода тв фамилията да се разведе. бяха изневерите на Каменаров, който съгласно мълвата имал извънбрачна връзка със сестрата близначка на Гергана Паси. Аферата му обаче била краткотрайна, а малко откакто разтрогнаха брака си, някогашният началник на Българска национална телевизия изискал амнистия на Радина и тя го одобри назад. " С Коко всеки ден е предизвикателство.

През последните две години преминахме през сложни интервали, в които всеки от нас имаше своите тежки моменти, в които съм се питала дали да не скъсам връзката, с цел да бъда малко повече лакомец и да помисля за себе си “, призна наскоро Радина Червенова, която от година насам работи в утринното предаване на Би Ти Ви " Преди обед ", където води своя графа.

Както се знае, някогашната говорителка на Българска национална телевизия мина и през съществени тествания в здравословен проект и съумя да надвие рака съвсем тихомълком. Всъщност нещото, което най-силно я наранило, било, че Коко се впуснал в изневери точно откакто тя се срещнала с подлата диагноза и й се наложило да мине по нелек път.

" Когато научих, бях с него. Трябваше на секундата да се вземе решение за интервенция. Той млъкна, а аз споделих: " Готова съм, качваме се в операционната. “ Нямах никакво съмнение. За мен постоянно има излаз от една обстановка “, признава журналистката, за която проблемите са към този момент зад тила.

Наскоро я сполетяха щастливи събития, а точно сватбата на общата им щерка с Каменаров Анастасия, както и новината, че неговата дъщеря от предходния му брак също ще бъде младоженка до края на тази година, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР